Pernikahan.

So, Tomorrow I'll be going back to Selangor with my Husband. Wah, Suhaida sudah punya Husband. :))

Sehari before nikah, bangun pagi berdebar, dup dap dup dap, jadi refuse bangun tido, sekali tu bangon, tengok mata kanan merah gila babs, da la baby aisyah baru pas sakit mata, Pak teh aku lak tgh sakit mata, ciom pule pipi aku. Mula2 senyap je tenang kan diri, g mandi, sambil mandi sambil tgk cermin, memang merah menyala mata aku, pastu gi dapor nak tengok respon orang, eh adik tegor da mata merah. Bila tanya orang sakit mata ke, semua orang macam takut-takut nak jawab, tanya ayah, terus ayah hulur eye mo, terus meraung histeria aku dalam bilik. Suruh ayed pergi bilik ubat allergy mata, sakit mata, semua! bila ubat sampai mata xmerah da. HAHA. Annoying- Meroyan- Histeria-  Suhaida. Detik hati semua ahli keluarga.

Masa hari nikah, tak berdebar langsung. Nak naik atas pelamin nikah pon tak berdebar sebab Tok Kadi tu kelakar sebab orang yang kat nikah je tau. (Konon berlatih tak mengutuk la kan). Senyum kat Oko , mak ai, ketat nye muka kau. xnak senyum. Aku sorang je bermanis muka. HAHA. tak fokus, kerja aku pusing kiri kanan tahan gelak fikir sempat ke Tok Kadi ni habiskan akad nikah ni. Risau aku. Dengan sekali Lafaz Mohd Syukor sah menjadi suami saya. :)) Tak menitik pon air mata. kenapa ni. mungkin sebab da berdoa saya tak nak langsung ada rasa debaran. HEHE. 

Sign Borang Nikah.

Videographer.

Bacaan Taklik.

Penyerahan Mas Kahwin.

Salam tangan suami.

Bacaan apa eh klw pmpn. Lupa. LOL

Pegang ubun-ubun moga jadi isteri solehah.

Cium Dahi Tok Kadi suruh.

Sarung cincin lelaki.
* Gambar Akad nikah mana ntah. Adik terskip la tew. Hehe.

K goodnite.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Pernikahan."

  1. mohd z says:
    January 20, 2013 at 7:15 PM

    rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    TERMOMETER DIGITAL MURAH(rm20.00)
    blogshop: http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
    email; zoolee84@gmail.com

  2. rumah dijual says:
    April 3, 2013 at 6:13 PM

    wah selamat ya, jadi ngiri juga nih mau buru2 ikut nikah :D

Post a Comment

♥ Thanx for dropping comment ♥

Copyright 2009 suhaida's petty blog
Free WordPress Themes designed by EZwpthemes
Converted by Theme Craft
Powered by Blogger Templates