Playgym

Playgym adalah benda yang paling berbaloi-baloi beli. Mula-mula fikir nak beli auto bouncer la, swing lah. Sebab Danish tak boleh nak kena tinggal, tak boleh letak atas tilam. Nak kena layan je. Hum. Camane nak jaga dia sorang-sorang nanti ye. Kalau bouncer, rocker, swing akan limit kan pergerakan dia, and ada possibility dia akan depends pada semua tu untuk tidur.

Bila tengok dia suka baring kat bilik mama, tengok kipas, bila letak atas tilam dia termenong pandang kiri kanan, hummm baik beli playgym untuk dia. 

Yey. It works! Dia pon suka. Bila masok dalam tu dia akan melonjak-lonjak, tegor agah-agah meow - meow yang tergantung atas tu. Bila mandi, risau gak asal senyap je, keluar jenguk jap, dia tengah main. Bila dia da penat, kita angkat dia bagi susu, laju isap penat sangat la konon. Tapi playgym bukan benda mengada-ngada ye nak beli. Nak stimulate baby brain dengan colorful & dangling item kat situ, and ability dia untuk grasp benda-benda dangling tu. Suka angat. Mama pon boleh buat kerja.








Ni i beli, tengok cam banyak function sikit beli lah. 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Playgym"

  1. Suliana says:
    January 27, 2014 at 4:58 PM

    tomeynya ia..

  2. Elya Roza says:
    February 3, 2014 at 12:26 AM

    hi babe..cute ur baby...
    i googled about trip ke gold coast. terjumpa blog u...
    salam perkenalan :)

Post a Comment

♥ Thanx for dropping comment ♥

Copyright 2009 suhaida's petty blog
Free WordPress Themes designed by EZwpthemes
Converted by Theme Craft
Powered by Blogger Templates